Zoek
Sluit dit zoekvak.
Korf logo
Korf logo
Korf logo

Over ons

Welkom bij Korf Carwash, bij onze volledige vernieuwde wasstraat in Rhenen kunt u uw auto volledig onbemand wassen met de nieuwste technieken.

Onze nieuwe Krist rollover met de nieuwste soft touch borstels van super zacht textiel zorgen ervoor dat uw auto weer glimt als nieuw.

Wast u de auto liever met de hand? Dan kan dat in onze volledig vernieuwde wasbox voorzien van een powerfoam pistool, hoge drukspuit met shampoo, vlekvrij osmose water, wax en een wasborstel met shampoo.

De binnenkant mag uiteraard ook niet vergeten worden, daarom beschikken wij over een zuil met een nieuwe stofzuiger, luchtpistool en autoparfum.

Korf carwash voorkant
Korf logo

vernieuwde carwash

De wasstraat op Remmerden 113 is al voor een lange tijd bekend in Rhenen. In februari 2023 is Korf Auto gestart met een volledige renovatie van de wasstraat.

De vernieuwde wasstraat is nu voorzien van een Krist rollover met de nieuwste soft touch borstels, twee knik borstels die met de contouren van de auto mee gaan en wordt er gebruik gemaakt van een 180 graden droger. Bij alle programma’s gewassen met Osmose water waardoor uw auto vlekvrij opdroogt. Wanneer u kiest voor de uitgebreidere programma’s wordt uw auto voorzien van Polishwax.

Uiteraard kan onze wasbox ook niet achterblijven en is ook deze voorzien van de nieuwste wastechnieken. U kunt nu gebruik maken van de powerfoam pistool, hoge drukspuit met shampoo, vlekvrij osmose water, wax en een wasborstel met shampoo.

Korf logo

De wasroute die u aflegt

  1. Rijd uw auto de wasstraat in
  2. Kies uw wasprogramma buiten bij de betaalunit
  3. Betaal gemakkelijk met pin of waspas
  4. Wacht met een bak koffie of thee tot de wasbeurt klaar is
  5. Verlaat de wasstraat en rijd door naar de interieurzuil
  6. Maak de binnenkant schoon met de stofzuiger, luchtpistool en autoparfum en maak uw banden glimmend met het bandenzwart

Moderne wasstraat

De vernieuwde wasstraat is nu voorzien van een Krist rollover met de nieuwste soft touch borstels, een knik borstel die met de contouren van de auto mee gaat en een 180 graden droger. Daarnaast wordt bij alle programma's gewassen met Osmose water waardoor uw auto vlekvrij opdroogt. Bij de uitgebreidere programma's word uw auto voorzien van onze vernieuwde polishwax.

Moderne wasbox

De vernieuwde wasbox is voorzien van de nieuwste wastechnieken. U kunt nu gebruik maken de hogedruk spuit, powerfoam pistool, borstel en vernieuwde wax. Ook bij de wasbox wordt gebruik gemaakt van Osmose water voor het vlekvrij opdrogen.

Interieur zuil

De nieuw geplaatste interieur zuil is een 4 in 1 zuil. Hier vindt u de stofzuiger, luchtpistool, autparfum en bandenzwart.

Biologisch

Alle wasproducten die bij ons worden gebruikt zijn biologisch afbreekbaar en worden gescheiden door een speciale put.

Korf logo

Programma's

1. Excellent

€15
Waspas €13,50

Actief schuim
Wassen
Velgen reinigen hoge druk
Bodemwas
Dorpel reiniging
Wax
Polish was glans coating
Borstelen coating
Drogen

2. Premium

€13
Waspas €11,70

Actief schuim

Wassen

Velgen reinigen hoge druk 

Bodemwas

Dorpel reiniging

Wax
Drogen

3. Plus

€11,00
Waspas €9,90

Actief schuim 

Wassen

Velgen reiniging

Bodemwas

Drogen

4. Basis

€8,50
Waspas €7,65

Actief schuim

Wassen

Velgen reiniging

Drogen

Korf logo

Hier vind je Korf Carwash

Altijd wassen met korting?

Registreer voor de GRATIS Korf carwash waspas!

Klik hier voor meer informatie over de Korf carwash waspas